Retour aanmelden

Vul hieronder de benodigde gegevens in en klik op "RMA aanvragen". Als je een account hebt, dan kan je de RMA ook aanvragen via je account overzicht .

Retourneren als consument

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) van ons terug. Dit gebeurd binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor een terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij wachten met terugbetalen tot wij de goederen retour hebben ontvangen.


Zakelijke retouren / annuleringen

Je hebt zakelijk iets besteld maar wenst iets te retourneren? Voor zakelijke bestellingen gelden andere regels en wetten dan voor consumenten. (Ook wanneer je iets zakelijk hebt besteld voor eigen gebruik). Zo heb je als bedrijf onderzoeksplicht en ben je uitgesloten van het retourrecht (de wet Kopen op Afstand). In uitzonderlijke gevallen kan door ons worden beslist om hierop als gunstmaatregel een uitzondering te maken. Dit kan echter in geen geval worden afdgedwongen en er worden mogelijk extra kosten voor het verwerken van je retour en restocking kosten in rekening gebracht. Bij het annuleren van een niet-verzonden bestelling zullen wij ons best doen deze bij onze leverancier te annuleren, helaas is dit niet altijd mogelijk. In dit geval kunnen wij mogelijk restocking kosten in rekening brengen indien het om specifieke items gaat die wij doorgaans niet op voorraad hebben maar per bestelling bij onze leveranciers inslaan.


Retourzendingen

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening. Je bent daarnaast aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Het is niet mogelijk langs te komen aan onze locaties, ook niet voor het langsbrengen van een retour-zending.

Het is gewenst dat retourzendingen ongeopend, in originele verpakking en onder vermelding van het factuurnummer en naam verzonden worden met een track-en-trace code.
Retourzendingen kunnen alleen verwerkt worden wanneer deze zijn aangemeld.


Verkeerde producten

In het geval dat er andere producten geleverd zijn dan je besteld hebt of anders dan in de opdrachtbevestiging genoemd worden, halen wij de zending retour en leveren wij je zo snel mogelijk de juiste producten. Hier vallen defecte producten niet onder.


Retour adres

Opencircuit OÜ
Kaagschip 14
3991CS Houten
Nederland