Over ons


Opencircuit is een Nederlandse webwinkel opgericht in 2014 met als doel om elektronica betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Door groot in te kopen bij leveranciers kunnen we goedkopere prijzen bieden met een zeer snelle levertijd.

“ Wij waren in 2014 begonnen als jonge ondernemers, oftewel enthousiastelingen die van een hobby een bedrijf hebben gemaakt. Opencircuit bleef groeien en we hebben ons assortiment flink uitgebreid over de jaren met allerlei bekende merken en een heel scala aan elektronica en toebehoren. We voegen anno nu nog steeds veel nieuwe items toe. ”

De speerpunten van Opencircuit zijn hele snelle levering en de beste service.

“ Om mooie projecten te maken vinden wij snelle levering belangrijk, want juist dan zijn de inspiratie en ideeën nog nieuw. Daarnaast geven wij er veel om, om klanten tevreden te maken en te houden over zowel onze website, onze service en onze producten. Wij hebben een goede samenwerking met ons team om zo de beste service te kunnen garanderen.”

Inmiddels is Opencircuit uitgegroeid tot een succesvol, internationaal e-commerce bedrijf dat duizenden klanten per jaar helpt met elektronica benodigdheden. Wij zijn reseller van veel bekende elektronica merken, zoals Velleman, Pololu, Adafruit, Sparkfun en Sonoff. We leveren bestellingen vanuit eigen voorraad, ons magazijn staat in Nederland (Houten). Doordat ons magazijn een nauwe samenwerking heeft met PostNL is opschaling geen probleem meer en kunnen wij bestellingen tot middernacht verzenden. Alle bestellingen waarvan alles op voorraad is en die voor 23.59 uur geplaatst zijn, worden altijd dezelfde werkdag verzonden.

Wie zijn jullie?

Ons team leert jou en de projecten waar je aan werkt ook graag kennen.Heb je een mooi, creatief of geniaal project in de maak en wil je dit graag delen andere uitvinders / hackers? Laat het ons dan weten! Want het beste dat je met kennis kan doen, is natuurlijk het delen daarvan!

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit