Zakelijk

Voor bedrijven en onderwijsinstanties is het mogelijk om te betalen op factuur en inkooporders te plaatsen. U kunt de bestelbon per email verzenden naar info@opencircuit.nl. Het is ook mogelijk dat wij uw account omzetten naar een zakelijk account waarmee u op rekening kunt bestellen via de reguliere wijze op onze website. Neem hiervoor contact met ons op. Wanneer u een order plaatst via een zakelijk account op onze website komen nooit administratiekosten bij. Tijdens het plaatsen van een bestelling via een zakelijk account kunt u tevens een intern referentienummer van uw bedrijf of organistatie invullen welke wordt weergeven op de factuur.

Wenst u een zakelijk account om op rekening te kunnen bestellen?


 1. Maak een account aan.
  • Dat kan via deze link, registreren: Inloggen
  • Gebruik uw zakelijke e-mailadres van uw organisatie.
  • Prive e-mailaddressen zullen niet goedgekeurd worden voor zakelijke accounts (bijvoorbeeld hotmail, yahoo of gmail).
 2. Neem contact met ons op.
  • Geef het gebruikte emailadres door aan ons via de email: info@opencircuit.nl
  • Vermeld erbij dat u op rekening wilt bestellen.
 3. Wij zetten het account om.
  • Wij zetten na controle het account om in een zakelijk account en mailen u de bevestiging terug.
 4. Plaats uw bestelling.
  • Zorg dat u ingelogd bent met uw zakelijke account.
  • Dat kan door in te loggen via deze link: Inloggen
  • U kunt tevens een intern referentienummer van uw bedrijf of organistatie invullen welke wordt weergeven op de factuur.
  • Tijdens de check-out krijgt u ook de optie om een tweede (factuur)-emailadres in te vullen waarnaar de factuur automatisch gemaild zal worden.

Inkoop bonnen

Naast de standaard manier van bestellen via onze website kunnen we ook handmatig inkooporders verwerken voor bedrijven. U kunt de bestelbon of inkooporder per email verzenden naar info@opencircuit.nl. Houdt rekening met een mogelijke vertraging van 1 a 2 werkdagen i.v.m. de handmatige verwerking. De betaling hiervoor zal standaard op rekening zijn tenzij een andere betaalmethode de voorkeur heeft. Bij inkooporders waarvan het subtotaal onder de waarde van 20 euro uitkomt, kunnen er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht worden.


Intracommunautaire levering

Bedrijven gevestigd binnen de EU en buiten Nederland kunnen bestellen op basis van intracommunautaire levering (BTW verlegging). Hiervoor is het noodzakelijk dat de bedrijfsgegevens gevalideerd kunnen worden door het Europees BTW register. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u 'BTW verlegging' aanvinken tijdens de checkout na het invullen van het BTW nummer. Indien deze optie niet wordt getoond, neem dan contact met ons op alvorens te betalen, wij passen dan uw bestelling / account aan.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit