Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We vinden het heel erg belangrijk dat klanten tevreden zijn, maar helaas maken ook wij wel eens fouten. We raden je aan om klachten direct bij ons kenbaar te maken. We helpen je graag verder.

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

+32 460231475

E-mail

Gemiddelde reactietijd: circa 2 uur.


...

Facebook

Stel je vraag via facebook.OpencircuitNL

Wat nu?

We lossen graag uw klacht op. Neem contact op met onze klantenservice, wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar per live chat, email en telefoon.

Ontevreden met onze service?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door een van de bovenstaande contactopties te gebruiken. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via Webwinkelkeur.nl.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op Europees ODR Platform. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit