Onze merken

3DLAC 3DLAC

3DLAC is een betrouwbaar merk in 3D-printen sinds 2016. Ze richten zich op milieuvriendelijke oplossingen en hun populaire producten omvatten biologisch afbreekbare filamenten en niet-giftige resins.

Adafruit Adafruit

Adafruit is een populair open-source elektronicabedrijf opgericht in 2005 in New York City. Ze richten zich op DIY elektronica, waardoor het gemakkelijk is om te ontwerpen, leren en creëren met hun breed scala aan producten zoals Arduino-boards, Raspberry Pi-kits en meer.

Arduino Arduino

Arduino is een open-source elektronica platform opgericht in Italië in 2005. Ze richten zich op het bieden van eenvoudig te gebruiken hardware en software voor het creëren van interactieve projecten en ontwerpen. Populaire producten zijn onder andere de Arduino-borden, shields en software-libraries. Arduino wordt veelvuldig gebruikt in hobby, onderwijs en professionele omgevingen.

Camelion Camelion

Camelion is een merk dat innovatieve energieoplossingen biedt. Het bedrijf is gespecialiseerd in oplaadbare batterijen, zonnepanelen en opladers. De producten van Camelion staan bekend om hun hoge prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Chibitronics Chibitronics

Chibitronics is opgericht in 2013 en richt zich op het creëren van innovatieve, gebruiksvriendelijke elektronica voor kunstenaars en makers. Populaire producten zijn LED-stickers en circuitstickers, perfect voor interactieve kunst. Chibitronics is gevestigd in de Verenigde Staten.

Cytron Cytron

Cytron is een roboticabedrijf opgericht in 2011 met een focus op het leveren van betaalbare en gebruiksvriendelijke oplossingen voor makers, docenten en onderzoekers. Populaire producten zijn onder meer ontwikkelborden, controllers, sensoren en actuatoren. Cytron is gevestigd in Maleisië.

DFRobot DFRobot

DFRobot is een bekend bedrijf op het gebied van robotica en open-source hardware, opgericht in 2008 in China. Ze richten zich op het leveren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en betaalbare producten voor makers, docenten en professionals. Populaire producten zijn ontwikkelborden, sensoren en modules.

Devil Design Devil Design

Het bedrijf Devil Design werd opgericht in 2012. Oorspronkelijk verkochten ze 3D-printer onderdelen, accessoires en filament, maar in 2014 begonnen ze met de productie van eigen filament dat wordt gebruikt in 3D-printers. De productie van filament maakt gebruik van 100% origineel materiaal van topmerken. Dankzij het geavanceerde technologische proces is het filament van de beste kwaliteit en vrij van bubbels, waardoor onzuiverheden die problemen veroorzaken bij het printen worden geëlimineerd.

Dyno Europe Dyno Europe

Dyno Europe biedt een compleet assortiment accu's en accessoires voor de Access Industry tegen zeer scherpe prijzen.

Elecfreaks Elecfreaks

Elecfreaks, opgericht in 2011, levert open-source elektronica en robotica-kits, modules en tools. Ze richten zich op makers, leraren en hobbyisten. Populaire producten zijn ontwikkelborden, sensoren en modules. Ze bieden ook lesmateriaal en tutorials. Elecfreaks is gevestigd in China.

Elecrow Elecrow

Elecrow is een elektronica productiebedrijf opgericht in 2013. Ze zijn gespecialiseerd in doe-het-zelfprojecten, IoT en open-source hardware. Populaire producten zijn onder meer ontwikkelborden, sensoren en modules. Elecrow is gevestigd in China.

HQ Power HQ Power

HQ Power is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stroomoplossingen. Ze bieden een breed scala aan producten zoals batterijen, opladers, omvormers en powerbanks. Hun belangrijkste focus ligt op het leveren van hoogwaardige en betrouwbare producten.

Itead Itead

Itead is een bedrijf gevestigd in China en opgericht in 2011, dat zich richt op open-source hardware, IoT en doe-het-zelf-elektronica. Populaire producten zijn WiFi-schakelaars (Sonoff) en HMI TFT-schermen (Nextion). Ze bieden een breed aanbod van ontwikkelborden, sensoren, modules en andere elektronische componenten.

Kitronik Kitronik

Kitronik is opgericht in 2003 en richt zich op elektronica en doe-het-zelfprojecten. Populaire producten zijn onder meer ontwikkelborden, motoren en componenten. Kitronik is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

LILYGO® LILYGO®

LILYGO® is een merk van elektronische modules en ontwikkelborden, opgericht in 2018. Gericht op IoT, doe-het-zelf en onderwijs. Populaire producten zijn T-Watch, ESP32-ontwikkelborden en de populaire TTGO-serie. Gevestigd in Shenzhen, China.

LogiLink LogiLink

LogiLink is een merk van computerrandapparatuur en accessoires, opgericht in 1997. Hun belangrijkste focus is het leveren van hoogwaardige en betaalbare producten voor IT en home entertainment. Populaire producten zijn onder meer netwerkadapters, kabels en hoofdtelefoons. LogiLink is gevestigd in Duitsland.

Lolin Lolin

Lolin, opgericht in 2015, is gespecialiseerd in IoT, doe-het-zelf en educatieve elektronische modules en ontwikkelborden. Lolin staat bekend om de populaire Wemos-ontwikkelborden en -modules, compatibel met het Arduino-platform. Lolin is gevestigd in Shenzhen, China.

McPower McPower

MCPower is een betrouwbaar merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige elektrische en elektronische componenten, ontworpen voor betrouwbare en consistente prestaties. Elk product in de MCPower-lijn is met precisie ontworpen en ondersteund door een commitment aan kwaliteit. Of je nu een elektronica-hobbyist bent, een professional, of gewoon op zoek bent naar een betrouwbaar product, MCPower heeft wat je nodig hebt. Een van de belangrijkste aspecten van MCPower-producten is hun gebruiksgemak.

Het uitgebreide assortiment van het merk zorgt ervoor dat je altijd het juiste component voor je project vindt. MCPower draait niet alleen om het leveren van componenten, het gaat erom creativiteit en innovatie in de elektronica mogelijk te maken. Dus als je je circuit wilt upgraden, een nieuw elektronisch apparaat wilt ontwerpen, of gewoon een betrouwbaar component nodig hebt, kiezen voor MCPower is een slimme keuze.

Mean Well Mean Well

Mean Well, opgericht in 1982, is een bekend merk op het gebied van voedingen. Hun belangrijkste focus is het leveren van hoogwaardige, betrouwbare en energiezuinige stroomoplossingen. Populaire producten zijn onder meer AC-DC-voedingen, DC-DC-converters en LED-drivers. Mean Well is gevestigd in Taiwan.

Micro:bit Micro:bit

Micro:bit is een merk van educatieve ontwikkelingsborden, gericht op het interactiever maken van coderen en leren van elektronica. Populaire producten zijn onder andere het Micro:bit bord. Micro:bit is een samenwerking tussen de BBC en een aantal partners, waaronder Microsoft, en is gevestigd in het VK en opgericht in 2015.

Nitto Denko Nitto Denko

Nitto Denko Corporation is een Japans bedrijf dat tapes, vinyl, LCD's, isolatie en verschillende andere producten produceert. Het bedrijf werd opgericht in Osaki, Tokio in 1918 om elektrische isolatie te produceren.

Opencircuit Opencircuit

Onze eigen productenlijn sinds 2014 met het Opencircuit kwaliteitswaarborg. Op alle gebieden van de inkoop-, productie- tot de logistieke keten zorgt een systeem van maatregelen voor een strikte controle op de kwaliteit, zodat jij zonder zorgen verder kan met je project.

PJRC PJRC

PJRC is een merk dat in 2005 is gestart met een focus op microcontrollertechnologie. Hun populaire producten omvatten de Teensy-lijn van microcontrollerborden. PJRC is gevestigd in de Verenigde Staten.

Perel Perel

Perel, opgericht in 2000, biedt een breed scala aan hand- en elektrisch gereedschap voor professionals en doe-het-zelvers. Ze zijn gevestigd in Europa en bieden hoogwaardige en duurzame gereedschappen, waaronder gereedschapskisten, opbergers, producten voor buitenshuis en nog veel meer.

Pimoroni Pimoroni

Pimoroni, opgericht in 2012 in het VK, is gespecialiseerd in hoogwaardige elektronische componenten, uitbreidingsborden, sensoren en accessoires voor hobbyisten, makers en docenten. Ze bieden ook software en tutorials voor het gebruik van hun populaire producten, zoals microcontrollerkaarten, behuizingen, beeldschermen en voedingen.

Pkcell Pkcell

Pkcell, opgericht in 2000 in China, biedt hoogwaardige batterijen, opladers en voedingen voor diverse apparaten. Populaire producten zijn onder meer alkaline- en lithiumbatterijen, oplaadbare batterijen, batterijladers en powerbanks.

Plusivo Plusivo

Plusivo, opgericht in 2020 in de VS, biedt hoogwaardige en educatieve elektronica kits voor hobbyisten en studenten van alle leeftijden. Populaire producten zijn Arduino, Raspberry Pi en micro:bit-kits. De missie van het merk is om het leren van elektronica leuk en toegankelijk te maken voor iedereen.

Pololu Pololu

Pololu, opgericht in 2000 in de VS, biedt hoogwaardige microcontroller-boards, motoren en robotica-kits voor hobbyisten, leraren en professionals. Bekend om producten zoals A-Star, Zumo boards, stappenmotoren en robotkits. Gericht op het leveren van gebruiksvriendelijke producten voor het creëren van nieuwe projecten.

Raspberry Pi Raspberry Pi

Raspberry Pi, opgericht in 2012 in het VK, biedt microcontroller-boards voor elektronicaprojecten, onderwijs en algemeen computergebruik. Populaire producten zijn Raspberry Pi 4, Raspberry Pi 3 en Raspberry Pi Zero. De missie van Raspberry Pi is het promoten van computerwetenschappelijk onderwijs.

Shelly Shelly

Shelly, opgericht in 2014 in Europa, biedt domotica-apparaten zoals slimme schakelaars, stekkers en andere IoT-apparaten. Hun missie is om huiseigenaren eenvoudige, betaalbare en betrouwbare smart home-oplossingen te bieden. Populaire producten zijn Shelly 1, Shelly 2.5, Shelly Plug S, Shelly Plug, Shelly RGBW2 en Shelly Dimmer.

Sparkfun Sparkfun

Sparkfun, opgericht in 2003 in de VS, biedt elektronische componenten en gereedschappen voor hobbyisten, leraren en professionals. Het doel is om elektronica toegankelijk en gemakkelijk te maken. Populaire producten zijn microcontroller-boards, sensoren en elektronische componenten. Tutorials en hulpbronnen zijn beschikbaar om gebruikers te helpen starten.

Sunon Sunon

Sunon, opgericht in 1980 in Taiwan, biedt hoogwaardige koeloplossingen voor computers, elektronica en industriële apparatuur. Hun focus ligt op het leveren van energiezuinige en betrouwbare koeloplossingen. Populaire producten zijn onder meer DC-ventilatoren, AC-ventilatoren, blowers en heatsinks.

Toolland Toolland

Toolland van Velleman is een merk, opgericht in 2021. Ze richten zich op het creëren van kwalitatief hoogwaardig gereedschap voor doe-het-zelvers, hobbyisten en professionals. Hun populaire producten zijn schroevendraaiers, gereedschapsets, magnetische tools en nog veel meer. Ze zijn gevestigd in België.

Totem Totem

TotemMaker is een in Litouwen gevestigd merk dat gespecialiseerd is in het creëren van een uniek constructiesysteem met snijbare onderdelen voor het maken van prototypen van robotica en elektronica. Sinds 2015 zetten ze zich in om de technische wereld leuk, begrijpelijk en eenvoudig te maken voor makers van alle niveaus. Hun gebruiksvriendelijke systeem is bedoeld om een toegankelijk platform te bieden voor individuen die geïnteresseerd zijn in robotica- en elektronicaprojecten.

Transcend Transcend

Transcend is een merk dat is opgericht in 1988 in Taiwan. Ze richten zich op het creëren van hoogwaardige opslagoplossingen zoals flashdrives, externe harde schijven en geheugenkaarten. Hun producten staan bekend om hun uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.

Varta Varta

Varta is een merk opgericht in 1887. Ze richten zich op het maken van hoogwaardige batterijen voor een verscheidenheid aan apparaten zoals auto's, motorfietsen, boten en draagbare elektronica. Hun populaire producten zijn autobatterijen, oplaadbare batterijen en draagbare powerbanks. Varta is gevestigd in Duitsland.

Velleman Velleman

Velleman is een merk dat is opgericht in 1972. Ze richten zich op het creëren van hoogwaardige elektronica voor doe-het-zelvers, hobbyisten en professionals. Hun populaire producten zijn soldeerstations, oscilloscopen, voedingen en kits voor elektronische projecten. Ze zijn gevestigd in België.

Waveshare Waveshare

Waveshare International Limited is een merk dat in 2013 is opgericht in China. Ze richten zich op het creëren van hoogwaardige elektronische modules, ontwikkelborden en accessoires voor makers, hobbyisten en ingenieurs. Hun populaire producten zijn Raspberry Pi HAT's, Arduino shields en e-paper displays.

Weller Weller

Weller is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige soldeerapparatuur en accessoires voor professionals. Populaire producten zijn onder andere soldeerbouten, soldeerstations en soldeerpunten. Weller is gevestigd in de Verenigde Staten.

Whadda Whadda

Whadda is een merk dat is opgericht in 2022. Ze richten zich op het creëren van hoogwaardige gereedschappen voor professionals, doe-het-zelvers en hobbyisten. Hun populaire producten zijn schroevendraaiers, gereedschapssets, magnetische tools, tangen en meer. Ze zijn gevestigd in België en zijn een submerk van Velleman.

Xytronic Xytronic

Xytronic is een merk dat is opgericht in 1985 in het Verenigd Koninkrijk. Ze richten zich op het creëren van hoogwaardige soldeerapparatuur, gereedschappen en accessoires voor elektronische assemblage en reparatie. Hun populaire producten zijn onder meer soldeerstations, desoldeergereedschappen en apparatuur voor het afzuigen van dampen.

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit