Bericht omtrent het Coronavirus (COVID-19): Het magazijn is geopend en bestellingen worden gewoon verzonden. Er kunnen vertragingen zijn, maar bezorging gaat nog gewoon door.

Zakelijk

Voor bedrijven en onderwijsinstanties is het mogelijk om te betalen op factuur en inkooporders te plaatsen. U kunt de bestelbon per email verzenden naar .... Bij inkooporders waarvan het subtotaal onder de waarde van 20 euro uitkomt, kunnen er 10 euro administratiekosten in rekening gebracht worden. Het is ook mogelijk dat wij uw account omzetten naar een zakelijk account waarmee u op rekening kunt bestellen via de reguliere wijze op onze website. Neem hiervoor contact met ons op.

Intracommunautaire levering

Bedrijven gevestigd binnen de EU en buiten Nederland kunnen bestellen op basis van intracommunautaire levering (BTW verlegging). Hiervoor is het noodzakelijk dat de bedrijfsgegevens gevalideerd kunnen worden door het Europees BTW register. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u 'BTW verlegging' aanvinken tijdens de checkout na het invullen van het BTW nummer. Indien deze optie niet wordt getoond, neem dan contact met ons op alvorens te betalen, wij passen dan uw bestelling / account aan.