Ontdek Crowbits: Programmeerbare, Magnetische Blokken

Geplaatst op

We zijn verheugd te melden dat Crowbits nu te koop zijn bij OpenCircuit.nl! Crowbits zijn slimme blokjes die kinderen en beginners helpen met het leren van programmeren en elektronica. Met meer dan 80 verschillende stukjes, bieden ze een leuke en boeiende manier voor kinderen om nieuwe vaardigheden te leren en de creativiteit de vrije loop te laten.

Makkelijk te Gebruiken, Geen Programmeren Nodig

Een van de leukste dingen aan Crowbits is dat ze super makkelijk te gebruiken zijn. Je hoeft geen computertaal te kennen om aan de slag te gaan. De blokjes van Crowbits kunnen eenvoudig aan elkaar geklikt worden, zonder dat er enige programmering nodig is. Zo kunnen kinderen meteen beginnen met bouwen en ontdekken. Dat maakt leren leuk!

Crowbits zijn plug and play Crowbits zijn plug and play

Bouw Met Crowbits en LEGO

Wat is er nog leuker dan bouwen met Crowbits? Bouwen met Crowbits én LEGO! We hebben ervoor gezorgd dat Crowbits passen bij LEGO-blokjes. Zo kunnen kinderen ze samen gebruiken en hun favoriete LEGO-creaties tot leven brengen met Crowbits. Het is een superleuke manier om met techniek bezig te zijn!

Crowbit is lego compatible Crowbit is lego compatible

Stap voor Stap Leren met Crowbits

Crowbits zijn bedoeld om kinderen te helpen bij het leren van nieuwe dingen, stap voor stap. Ze zijn er in drie niveaus, voor beginners tot experts. Kinderen kunnen beginnen zonder dat ze hoeven te programmeren, dan een beetje programmeren en uiteindelijk helemaal zelf programmeren. Zo kunnen ze op hun eigen tempo leren en steeds meer ontdekken over programmeren en techniek!

Crowbits zijn super leuk en leerzaam! Crowbits zijn super leuk en leerzaam!

Ontdek de Verschillende Crowbits Kits

Bij OpenCircuit.nl hebben we verschillende Crowbits kits, voor elk wat wils. Er is de 'Hello Kit' voor beginners, de 'Master Kit' voor de echte techneuten, en nog veel meer! Elk pakket biedt een eigen unieke ervaring en manier om te leren en te creëren. En het leuke is: je kunt ook losse Crowbits onderdelen kopen om je eigen set samen te stellen!

Crowbit kits Crowbit kits

Ontdek de Wereld van Techniek met de Hello Kit

De Hello Kit is het perfecte startpunt voor jonge ontdekkers! Deze set is speciaal ontworpen voor beginners en vereist geen kennis van programmeren. Met 7 elektronische blokjes en 5 kartonnen projecten, biedt de Hello Kit een geweldige eerste ervaring in de wereld van techniek. Kinderen kunnen hun vaardigheden oefenen, hun handigheid verbeteren en een basis leggen voor het leren van programmeren. Het plezier begint met de Hello Kit!

Crowbit: Hello kit Crowbit: Hello kit
Crowbits-Hello KitDit is de Elecrow CRB0000HK Crowbits-Hello Kit, jouw toegang tot programmeren en elektronica. Het is een makkelijk te gebruiken, plug-and-play elektronicaset die compatibel is met Lego-blokken, perfect voor beginners en kinderen. Direct leverbaar € 69,30

Ga op Avontuur met de Explorer Kit

Voor degenen die al een beetje bekend zijn met techniek, is de Explorer Kit de perfecte volgende stap. Deze kit bevat biedt 13 elektronische modules en 12 boeiende projecten. Hiermee kunnen kinderen een solide basis leggen voor programmeren, terwijl ze tegelijkertijd de wereld van elektronica blijven verkennen. Met de Explorer Kit kunnen kinderen hun vaardigheden naar een hoger niveau tillen en nog meer leren over de spannende wereld van techniek!

Crowbits: Explorer kit Crowbits: Explorer kit
Crowbits Explorer Kit - met 433MHz controllerDe Crowbits-Explorer Kit van Elecrow is een gebruiksvriendelijke, programmeerbare elektronische blokkenset. Met diverse sensoren en een 433MHz-controller biedt het een spannende en creatieve manier om programmeren en elektronica te leren. Niet meer leverbaar € 172,45

Begin Vandaag Nog met Crowbits

Dus, ben je klaar om te beginnen met programmeren, bouwen en creëren? Bezoek OpenCircuit.nl en ontdek de wereld van Crowbits! We kunnen niet wachten om te zien wat jij gaat maken.

Geschreven door Website Ik ben geïnteresseerd in elektronica, programmeren en vooral de combinatie hiertussen. Voor Opencircuit schrijf ik onder andere blogs waarin ik de werking van elektronica en modules uitleg.

Reacties

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit