Paneel sensoren

Neem de controle over je systemen met onze geavanceerde paneelsensoren. Deze sensoren zijn ontworpen om fysieke eigenschappen zoals spanning, temperatuur, druk, vochtigheid, licht en beweging te detecteren en te meten, en stellen je in staat om je systemen eenvoudig te bewaken en te bedienen.
6 resultaten Sorteer op


De 3 populairste Paneel sensoren

Wat zijn paneelsensoren?

Paneelsensoren zijn sensoren die op een paneel of oppervlakte zijn gemonteerd om fysieke eigenschappen zoals spanning, temperatuur, druk, vochtigheid, licht en beweging te detecteren en te meten. Deze sensoren worden vaak gebruikt in industriële, commerciële en residentiële toepassingen om verschillende systemen en processen te bewaken en te besturen. Ze kunnen worden gebruikt om temperatuurveranderingen in HVAC-systemen te volgen, beweging in beveiligingssystemen te detecteren, lichtniveaus in verlichtingssystemen te meten en druk en vochtigheid om industriële processen te bewaken. Ze kunnen ook worden gebruikt in smart home-systemen om temperatuur en vochtigheid te bewaken en verlichting en apparaten te regelen.

Welke verschillende soorten paneelsensoren zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten paneelsensoren beschikbaar, enkele van de meest voorkomende typen zijn:

 1. Temperatuur sensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de temperatuur van een bepaalde omgeving of oppervlak te meten.
 2. Druk sensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de druk van een vloeistof of gas te meten, zoals in industriële processen of HVAC-systemen.
 3. Vochtigheidssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de relatieve vochtigheid van een bepaalde omgeving te meten.
 4. Lichte sensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de hoeveelheid licht in een bepaalde omgeving te meten, zoals in lichtregelsystemen.
 5. Bewegingssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om beweging te detecteren, zoals in beveiligingssystemen of automatische lichtregelsystemen.
 6. Nabijheidssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de aanwezigheid van een object te detecteren zonder fysiek contact.
 7. Niveau sensoren - Deze sensoren worden gebruikt om het niveau van een vloeistof of een vaste stof in een container te meten.
 8. Stromingssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de verplaatsing van een vloeistof of gas te meten.
 9. Trillingssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de trillingen van mechanische systemen, zoals motoren of machines, te meten.
 10. Ultrasone sensoren - Deze sensoren gebruiken hoogfrequente geluidsgolven om de aanwezigheid of afstand van een object te detecteren.
 11. Spanningssensoren - Deze sensoren worden gebruikt om de spanning van een elektrisch circuit te meten.
 12. Ampere meters - Deze sensoren worden gebruikt om de stroom te meten die door een elektrisch circuit vloeit.Klantbeoordelingen over Paneel sensoren

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit