USB Camera's

Upgrade je video's en beveiliging met onze USB camera's. High-res, high-speed beeldopname, vergroting tot 500x. Perfect voor monitoring, onderzoek, inspectie en hobby projecten. Plug-and-play en gebruiksvriendelijk.
8 resultaten Sorteer op


De 3 populairste USB Camera's

Welke software heb ik nodig voor de camera's / microscopen?

De meeste camera's worden als webcam automatisch herkend door je computer, dus er hoeft waarschijnlijk geen extra software te worden geïnstalleerd. De camera of microscoop kan worden gebruikt met standaard webcamsoftware, zoals de ingebouwde camera-app in Windows of de Photo Booth-applicatie op een Mac. Als de camera extra functies heeft, zoals meetinstrumenten of beeldverwerking, kan deze worden geleverd met eigen software die op je computer moet worden geïnstalleerd om toegang te krijgen tot deze functies.

Wat zijn de voordelen van een USB microscoop?

USB microscopen bieden gemak, betaalbaarheid, veelzijdigheid, beeld-/video-opname, LED-verlichting en mogelijk zelfs extra functies. Hier is een lijst met de belangrijkste voordelen van een USB microscoop:

  1. Gemak: USB microscopen zijn eenvoudig te gebruiken en aan te sluiten op je computer, zodat je snel en gemakkelijk foto's en video's kunt bekijken en vastleggen.
  2. Vergroting: USB microscopen bieden hoge vergrotingsniveaus, zodat je zelfs de kleinste details duidelijk kan zien.
  3. Betaalbaar: USB microscopen zijn over het algemeen goedkoper dan traditionele microscopen, waardoor ze toegankelijk zijn.
  4. Veelzijdig: USB microscopen kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen, waaronder wetenschappelijk onderzoek, industriële inspectie en hobbyprojecten.
  5. Beeld en video opname: USB microscopen kunnen stilstaande beelden en video's vastleggen, zodat je de waarnemingen kunt documenteren en met anderen kunt delen.
  6. LED verlichting: De meeste USB microscopen hebben ingebouwde LED verlichting, dat helpt om het object te verlichten en het beter zichtbaar te maken.
  7. Draagbaar: USB microscopen zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.Klantbeoordelingen over USB Camera's

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit