Shelly sockets

Installeer de veelzijdige Shelly stopcontacten en maak je huis slimmer. Onze eenvoudig te installeren, energiezuinige en betrouwbare slimme stopcontacten bieden de mogelijkheid om apparaten op afstand te bedienen met je smartphone of stemassistent. Zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar verhoog je ook het gebruiksgemak van je elektronica en apparatuur.
2 resultaten Sorteer op


Ontdek de wereld van Shelly, een toonaangevende leverancier van slimme huisautomatiseringsproducten die je leefruimte omtoveren tot een energiezuinige en handige omgeving. Verken ons diverse aanbod van apparaten, waaronder Shelly-relais, slimme stekkers, sensoren en meer. Leer hoe Shelly-producten je leven kunnen verbeteren door naadloze integratie met populaire platforms zoals Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Wat is Shelly?

Shelly is een gerenommeerd merk in de huisautomatiseringsindustrie en biedt een uitgebreid assortiment slimme huisapparaten die gebruikers ongeëvenaarde controle over hun leefruimtes bieden. Shelly-producten staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, eenvoudige installatie en naadloze integratie met populaire slimme huisplatforms. Met een focus op energie-efficiëntie zijn Shelly-apparaten ontworpen om je geld te besparen op energiekosten en tegelijkertijd het gemak en comfort van je huis te vergroten.

Kunnen Shelly-apparaten zonder professionele hulp worden geïnstalleerd?

Shelly-apparaten zijn ontworpen met gebruiksvriendelijke installatie in gedachten, waardoor het voor veel van hun producten mogelijk is om zonder professionele hulp te installeren. Deze apparaten hebben een compact ontwerp dat zorgt voor eenvoudige integratie in je bestaande sockets. Sommige Shelly-producten, zoals de Shelly Plug en Shelly Motion Sensor, zijn zeer geschikt voor doe-het-zelfers, omdat ze slechts tussen het apparaat en stopcontact geplaatst moeten worden.

Zijn Shelly producten energiezuinig?

Shelly's toewijding aan energie-efficiëntie komt duidelijk naar voren in hun aanbod van slimme huisapparaten. Door functies op te nemen die energiebesparing bevorderen, dragen Shelly-producten niet alleen bij aan een groenere levensstijl, maar helpen ze ook energierekeningen te verlagen. De Shelly Dimmer stelt gebruikers bijvoorbeeld in staat om de helderheid van hun verlichting aan te passen, het energieverbruik te optimaliseren en een comfortabele sfeer te creëren. Op dezelfde manier stelt de Shelly Plug je in staat om aangesloten apparaten te bewaken en te bedienen, waardevolle inzichten te krijgen in verbruikspatronen en mogelijkheden voor energiebesparing te identificeren. Uiteindelijk toont Shelly's focus op energie-efficiëntie hun toewijding aan het creëren van slimme huisoplossingen die zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn.

Kunnen Shelly producten op afstand worden bediend?

De mogelijkheid om Shelly-producten op afstand te bedienen is een belangrijk kenmerk dat bijdraagt aan hun gemak en veelzijdigheid. Met de Shelly Cloud-app, beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten, kunnen gebruikers eenvoudig hun slimme huisapparaten

beheren vanaf elke locatie met een internetverbinding. Deze externe toegang stelt je in staat om verschillende aspecten van je huis te bewaken en te bedienen, zoals het aanpassen van verlichting, het beheren van apparaten en het bewaken van het energieverbruik. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om aangepaste schema's en automatiseringsroutines te creëren, waardoor het gemak en de beveiliging van je slimme huis verder worden verbeterd. De afstandsbedieningsmogelijkheden van Shelly bieden gebruikers uiteindelijk een groter gevoel van controle en gemoedsrust, of ze nu thuis zijn of onderweg.

De Shelly Cloud-app

De Shelly Cloud-app fungeert als het centrale bedieningscentrum voor al je Shelly-apparaten en biedt een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring. Met deze krachtige app kun je eenvoudig je slimme huisapparaten beheren, bewaken en automatiseren, allemaal vanuit het gemak van je smartphone of tablet. De Shelly Cloud-app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-platforms, wat zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan apparaten. Om de app te downloaden, ga je gewoon naar de Apple App Store voor iOS-gebruikers of de Google Play Store voor Android-gebruikers en zoek je naar "Shelly Cloud". Eenmaal geïnstalleerd, stelt de app je in staat om je Shelly-apparaten in te stellen en te configureren, schema's en automatiseringsroutines te maken en je slimme huis op afstand te bedienen, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor iedereen die Shelly-producten gebruikt in hun huisautomatiseringsopstelling.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit