Sonoff Low voltage

Sonoff apparaten welke op een lage spanning werken en hierdoor erg geschikt zijn voor DIY projecten.
4 resultaten Sorteer op


De 3 populairste Sonoff Low voltage

Wat is Sonoff?

Sonoff is een reeks smart home control producten, ontwikkeld door ITEAD Studio. Hiermee kun je jouw huishoudelijke apparaten, zoals lampen en boilers, op afstand bedienen via je mobiele telefoon. De Sonoff-producten zijn verbonden met jouw wifi-netwerk en kunnen worden bediend via een app of spraakopdracht. Met de app kunnen gebruikers eenvoudig timers en schema's instellen om je huishoudelijke apparaten te automatiseren. Bovendien kunnen gebruikers met behulp van een RF-bridge met Sonoff apparaten bedienen die geen IP-adres of Wi-Fi-verbinding hebben. Dit maakt Sonoff een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte manier om hun smart home setup te beheren. Bovendien zijn de producten eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruikers van elk ervaringsniveau. Sonoff-producten worden geleverd met 1 jaar garantie. Met het uitgebreide assortiment van smart home control oplossingen, is Sonoff de perfecte keuze voor als je jouw home control setup naar het volgende niveau wil brengen.

Samen met Sonoff zijn we toegewijd om domotica gemakkelijker te maken voor iedereen. Met onze eenvoudige maar krachtige Sonoff producten en de diensten van Openciruit kun je er zeker van zijn dat jouw smart home setup altijd veilig en up-to-date is. Onze producten worden geleverd met 1 jaar garantie en onze klantenservice is dagelijks bereikbaar voor vragen of problemen.

Kan ik mijn Sonoff-apparaten op afstand bedienen?

Je kan je Sonoff apparaten gemakkelijk op afstand bedienen als ze zijn verbonden met een wifi-netwerk en de eWeLink-app op je telefoon is geïnstalleerd. Met de app kun je de apparaten in- en uitschakelen, schema's instellen en het gebruik volgen vanaf elke plek met een internetverbinding.

Sonoff-producten beschermen tegen externe cyberdreigingen

Alle Sonoff-producten zijn uiterst veilig en beschermen gebruikers tegen externe cyberdreigingen en ongeautoriseerde toegang. De producten hebben een uniek authenticatiesysteem dat voorkomt dat iemand anders dan de gebruiker de apparaten kan bedienen. Bovendien worden alle gegevensoverdrachten versleuteld met behulp van geavanceerde encryptiestandaarden, waardoor gebruikers verzekerd zijn van maximale veiligheid en privacy. Met de hoogwaardige beveiligingsmaatregelen is Sonoff de betrouwbare keuze voor veilige domotica.

Sonoff streeft er altijd naar om je te voorzien van de best mogelijke producten en diensten. Opencircuit gelooft erin dat slimme domotica gemakkelijk en toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht hun budget of ervaringsniveau. Met dit in gedachten zijn alle producten van Sonoff ontworpen met het oog op gemak, veiligheid en betaalbaarheid. Bij Sonoff zijn ze toegewijd aan het voortdurend innoveren en verbeteren van onze producten, zodat je kan genieten van een gemakkelijke, veilige en betaalbare domotica-ervaring.

De nieuwste functies met Sonoff

Met Sonoff kun je er zeker van zijn dat jouw smart home setup altijd veilig en up-to-date is. De producten van Sonoff worden voortdurend bijgewerkt met de nieuwste functies, zodat je altijd toegang hebt tot de beste domotica-technologie. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige manier om jouw smart home setup te beheren, kijk dan niet verder dan Sonoff. Of het nu gaat om het regelen van verlichting of het beheren van boilers, met Sonoff kan dit niet makkelijker geregeld worden. Met het uitgebreide aanbod van Sonoff producten en de diensten van Opencircuit, kun je er zeker van zijn dat jouw smart home setup altijd up-to-date en veilig is. Dus waarom maak je van Sonoff niet jouw go-to voor al je domotica behoeften? Laten we samen de wereld slimmer maken!

De eWeLink-app

De eWeLink-app is het centrale bedieningscentrum voor alle Sonoff-apparaten en biedt een gebruiksvriendelijke en uitgebreide interface voor het beheren van je slimme woning. Met deze veelzijdige app kun je moeiteloos je Sonoff-apparaten bedienen, bewaken en automatiseren, zodat je een naadloze en gemakkelijke smart home-ervaring hebt. De eWeLink-app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is geschikt voor een breed scala aan gebruikers. Om de app te downloaden, ga je gewoon naar de Apple App Store voor iOS-gebruikers of de Google Play Store voor Android-gebruikers en zoek je naar "eWeLink". Na installatie stelt de app je in staat om je Sonoff-apparaten in te stellen en te configureren, aangepaste schema's en automatiseringsscenario's te maken en je slimme woningsysteem op afstand te beheren. Als een integraal onderdeel van het Sonoff-ecosysteem is de eWeLink-app een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die Sonoff-producten gebruikt in hun huisautomatiseringsprojecten.

Kan ik de Sonoff producten van eigen software voorzien?

Sonoffs zijn erg gemakkelijk van alternatieve of eigen firmware te voorzien doordat deze gebaseerd zijn op de bekende ESP8266 en ESP32 micro / Wifi controllers.

Tasmota begon als een eenvoudige manier om de Sonoff Basic (een van de eerste goedkope en toegankelijke smart home-apparaten op de markt) te hacken is uitgegroeid tot een volwaardig ecosysteem voor vrijwel elk op ESP8266 gebaseerd apparaat.

ESPEasy is een gratis en open source MCU-firmware voor het internet-of-things (IOT) dat oorspronkelijk id ontwikkeld door de LetsControlIt.com community. De firmware kan worden gebruikt om van de ESP-module een eenvoudig multifunctioneel sensorapparaat te maken voor domotica-oplossingen zoals Domoticz.

ESPurna is een aangepaste firmware voor op ESP8285/ESP8266 gebaseerde slimme schakelaars, lichten en sensoren. Het maakt gebruik van de Arduino Core met het ESP8266-framework en een aantal libraries van derden.
Klantbeoordelingen over Sonoff Low voltage

Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit