Lasers

Upgrade je projecten met onze hoogwaardige laser modules en pointers. Perfect voor presentaties, industriële toepassingen en doe-het-zelf projecten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vermogens en maten.
7 resultaten Sorteer op


De 3 populairste Lasers

Waar worden laser(pointers) voor gebruikt?

Laserpointers zijn kleine, draagbare apparaten die een zeer geconcentreerde lichtstraal uitstralen. Ze worden voornamelijk gebruikt in presentaties, waar ze kunnen worden gebruikt om specifieke elementen op een kaart of display aan te wijzen.

Bovendien kunnen laserpointers worden gebruikt voor industriële, militaire en wetenschappelijke toepassingen zoals uitlijning, nivellering en het richten van apparatuur of robots. Lasers zijn natuurlijk ook bekend om de lasershows en katten die graag het stipje van de laser achterna jagen.

Lasers kunnen zelfs worden gebruikt om over lange afstanden of in lawaaierige omgevingen te communiceren!

Zijn lasers veilig?

Het is belangrijk te weten dat laserpointers gevaarlijk kunnen zijn als ze niet op verantwoorde wijze worden gebruikt. Ze mogen nooit op mensen, dieren of vliegtuigen worden gericht, omdat ze oogletsel of blindheid kunnen veroorzaken. Het is ook belangrijk om laserpointers met een laag vermogen te gebruiken, aangezien krachtige lasers meer schade kunnen aanrichten.
Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit