Robot Onderdelen

Vind alles wat je nodig hebt om je robot te onderhouden en te upgraden bij onze selectie van reserve onderdelen en accessoires. En maak je robot nog cooler met onze uitbreidingsopties!
53 resultaten Sorteer op
50 van de 53 producten bekeken


De 3 populairste Robot Onderdelen

Wat zijn de meest populaire robots?

De meest populaire educatieve robots zijn ontworpen om techniek toegankelijk te maken voor studenten. De meest populaire educatieve robots zijn:

 1. DFRobot Micro:Maqueen, de compacte en gebruiksvriendelijke educatieve robotica-kit aangedreven door de Micro:bit microcontroller! Deze kit is ideaal voor beginners en studenten en stelt je in staat om je eigen robots te bouwen en te programmeren met behulp van de eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface van de Micro:bit.
 2. Pololu Zumo, een compacte en behendige robot op rupsbanden, perfect voor Mini Sumo-wedstrijden. Bedien de robot met een Arduino en profiteer van de metalen gear motoren, 6 infraroodsensoren, 3-assige accelerometer en zoemer.
 3. Pololu 3pi+, een krachtige, veelzijdige en door de gebruiker programmeerbare robot met een reeks functies, waaronder speed encoders, lijnsensoren, stoot sensoren en OLED display.
 4. Makerex robotkit, bouw en speel met deze volledig mechanische robots zonder deze te hoeven programmeren. Leer meer over techniek, mechanica en hernieuwbare energie terwijl je plezier hebt.
 5. Tobbie II, het ultieme robotspeelgoed! Met verbeterde functies biedt Tobbie 2 eindeloos plezier en entertainment. Hij danst, zingt en kan zelfs worden geprogrammeerd om taken uit te voeren. Een perfect cadeau voor kinderen en tech-enthousiastelingen!

Wat zijn de voordelen van robotica voor studenten?

Educatieve robotica biedt studenten praktische STEM-leerervaringen, stimuleert creativiteit en innovatie, bevordert kritisch denken en probleemoplossing en bevordert teamwerk. Het helpt ook om de betrokkenheid en motivatie van studenten bij STEM-vakken te vergroten. Er zijn verschillende voordelen van educatieve robotica voor studenten, waaronder:

 1. STEM-vaardigheden verbeteren: Robotica biedt studenten praktische ervaringen op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM), waardoor belangrijke vaardigheden op deze gebieden worden ontwikkeld.
 2. Creativiteit en innovatie: Robotica biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen robots te bouwen, te programmeren en ermee te experimenteren, waardoor creativiteit en innovatie worden bevorderd.
 3. Kritisch denken en oplossen van problemen: Robotica daagt studenten uit om kritisch na te denken en problemen op te lossen terwijl ze werken aan het bouwen en programmeren van hun robots.
 4. Het vergroten van de betrokkenheid van studenten: Robotica is een boeiende en interactieve manier voor leerlingen om te leren, waardoor hun interesse en motivatie voor STEM-vakken behouden blijven.

Wat zijn de aanbevolen leeftijdscategorieën voor educatieve robotica-kits?

De aanbevolen leeftijdscategorieën voor educatieve robotica-kits variëren afhankelijk van de kit en de mate van complexiteit. Hier volgen enkele algemene richtlijnen:

 1. Vroege kinderjaren (leeftijd 4-7): Eenvoudige educatieve robotkits met grotere onderdelen en minder componenten kunnen geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep. Volledig mechanische robots zouden een goede keuze zijn.
 2. Lagere school (leeftijd 8-11): Meer complexe educatieve robotica-kits die elementaire programmeerconcepten bevatten, kunnen geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep.
 3. Middelbare school (leeftijd 12-14): Geavanceerde educatieve robotica-kits met een grotere focus op programmeer- en engineeringprincipes kunnen geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep.
 4. Middelbare school (leeftijd 15-18): Complexe educatieve robotica-kits die meer geavanceerde programmeertalen en technische principes bevatten, zouden een goede keuze zijn voor deze leeftijdsgroep.Webwinkelkeur Kiyoh Trustpilot Opencircuit